Frakt

Vi sender varer over hele landet. Priser fastsettes individuelt – be om tilbud. Under er noen typiske stykkpriser for screens:

Postkode Pris
0-3999 1250,-
4000-7499 1650,-
7500-9499 2200,-
9500-9999 2700,-

Vi benytter i all hovedsak Schenker til frakt av varer mellom vårt lager og Kunde. Ved mottak av varer er det viktig at du som kunde eller en representant for deg, er tilstede og sjekker for skade på emballasje og produkt. Dersom en eske skulle være skadet, revet opp, brukket, flatklemt, komme med “denne side opp” på siden, ned etc. må dette bemerkes på gjenpart av utleveringseddel – som sjåfør må attestere på.

For tyngre varer er det også nødvendig å hjelpe sjåfør med utlasting av fra bil. Merk at sjåfør ikke har anledning til å hjelpe til med bæring – annet enn å få vare ut av bil. Utlasting regnes som fullført i det vare ligger på kundes eiendom, alternativt så nært sjåfør kommer med sitt kjøretøy. Det forutsettes at at sjåfør uhindret kan kjøre frem til eiendom/utlastingssted.

Eventuelle reklamasjoner må gjøres gjeldende før produktet er montert. Dette for å utelukke at eventuelle skader kan ha oppstått ifm. montering. Har du spørsmål til frakt, kontakt oss på post@solskjerming-as.no

Sending av varer

TOP