Informasjonskapsler: Ved å bruke nettstedet vårt godtar du følgende vilkår: Personvernpolicy.

Ok!

Om Solskjerming AS

Håkon Renskoug, daglig leder Solskjerming AS

Solskjerming AS har kontorer og lager i Fredrikstad og teller 5 ansatte. Her prosjekteres og utleveres/monteres solskjermingsprodukter - vinterstid som sommertid. Åpenhet og ærlighet rundt pris utgjør kjernen av virksomheten. Nettbutikker og nettsider skal fremstå som brukervennlige og informative. Vi er kritiske og analytiske i vårt arbeid. Med bygg- og maskiningeniører blant våre ansatte jobber vi tett med arkitekter, elektrikere, rørleggere, tømrere og murere. 3D-modeller og 2D-tegninger sees på skjermene hos oss daglig. Vi forstår oss på mekanikk, sikker innfesting, toleranser, dimensjonering, materialvalg, korrosjon og overflatebehandling - i tillegg til hvordan ulike duker reflekterer og absorberer stråling ulikt og hvordan dette påvirker inneklimaet. Den gjennomsnittlige nordmannen er langt mer inne enn ute. Inneklima er viktig - dagslys, temperatur, relativ fuktighet, O2/CO2 og evt. fare for svevestøv. Dette er hvorfor vi ikke bare anbefaler automatikk for solskjermingen, men også kan tilby luftmålere til kunder som ønsker et mer detaljert bilde av inneklimaet.

Solskjerming AS ble startet opp i 2013. Bakgrunnen for dette var oppgitthet over det som ble opplevd som uryddige tilbydere den gang, i dag daglig leder og eier, Håkon Renskoug skulle ha solskjerming til egen privatbolig. Dette er ene og alene grunnen til at Solskjerming AS har alle prislister liggende åpent på nett – og – ikke markedsfører rabatter uten å henvise til veiledende prislister. Dette i sterk kontrast til et antall konkurrenter, store som små.

Med 3 produsenter i ryggen kan vi tilby produkter som dekker de fleste behov, og som samtidig passer inn i ulike budsjettrammer. Til tross for store prisforskjeller hos de ulike produsentene er vi trygge på -og har med årenes løp erfart- at samtlige produkter som vi leverer har høy kvalitet. Med kvalitet tenker vi på design, funksjon, brukervennlighet, tåleevne og varighet. Eksempel på dette er at rimeligste og dyreste produsent av zip screens har samme underleverandør på motor (Somfy) og duk (Copaco). Men – idet produsentene har ulike produktdesign, ulike grunning og overflatebehandlinger, kapper og sveiser duk ulikt gjør dette at vi ofte anbefaler produkter fra én produsent fremfor en annen i dialog med kunde.

Vi tar tidvis på oss monteringsoppdrag i Fredrikstad og omegn (utenfor høysesongen) og unntaksvis større monteringsoppdrag utenfor Østfold.

Vår påstand er at 'alle' kan montere produktene vi selger i våre nettbutikker. Vi jobber kontinuerlig med å forbedrede montasjeanvisninger både i video- og pdf-format. Vi er selvfølgelig også behjelpelige i forbindelse med alle type spørsmål kunde måtte ha – på telefon og mail – før, under og etter montering.


Pr i dag, 24. mars 2020, og 7 år etter vår oppstart, har ikke én eneste kunde ikke klart å montere produktene vedkommende kjøpte i vår nettbutikk. Tvert i mot får vi tilbakemelding om at dette var enklere enn de fryktet.


Vårt organisasjonsnummer er 911 884 348.