Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt godtar du vår dette i tråd med vår personvernpolicy.

Ok!

Om Solskjerming AS

Håkon Renskoug, daglig leder Solskjerming AS

Solskjerming AS har kontorer og lager i Fredrikstad, og teller tre faste ansatte - og like mange innleide. Her selges ikke varmepumper, garasjeporter eller støvsugere. Kun Solskjerming. Hele året. Hovedfokuset er å gi den beste veiledningen utover å sørge for at nettbutikker og nettsider fremstår som informative og brukervennlige. Utover dette skal vi være konkurransedyktige på pris og levere varer av høyeste kvalitet.

Solskjerming AS ble startet opp i 2013. Bakgrunnen for dette var oppgitthet over det som ble opplevd som uryddige tilbydere den gang, i dag daglig leder og eier, Håkon Renskoug skulle ha solskjerming til egen privatbolig. Dette er ene og alene grunnen til at Solskjerming AS har alle prislister liggende åpent på nett – og – ikke markedsfører «30%». Dette i sterk kontrast til et antall konkurrenter, store og små.

Med 5 produsenter i ryggen kan vi tilby produkter som dekker de fleste behov, og som samtidig passer inn i ulike budsjettrammer. Til tross for store prisforskjeller hos de ulike produsentene er vi trygge på at samtlige produkter som vi leverer er av høy kvalitet. Med kvalitet tenker vi på design, funksjon, brukervennlighet, tåleevne og varighet. Eksempel på dette er at rimeligste og dyreste produsent har samme underleverandør på motor (Somfy) og duk (Copaco). Men – idet produsentene har ulike produktdesign (mtp. f.eks. styrke og montasjevennlighet), står for grunning og overflatebehandling, kapper og sveiser duk, og tilpasser/sammenstiller produktene i hver sin fabrikk – gjør dette at vi anbefaler det samme produktet fra én produsent fremfor en annen.

Vi tar på oss et antall monteringsoppdrag i Fredrikstad og omegn gjennom året. Erfaringen fra disse leveransene gjør oss i stand til å veilede og svare på det meste av tekniske (og kritiske) spørsmål enten det går på produkt, montasje eller produsent. Vi tar tidvis også på oss større monteringsoppdrag utenfor Østfold.

Vi tør påstå at 'alle' kan montere produktene som vi selger i våre nettbutikker. På tilbakemelding fra våre kunder jobber vi kontinuerlig med å forbedrede montasjeanvisninger både i video- og pdf-format. Vi er selvfølgelig behjelpelige i forbindelse med alle type spørsmål kunde måtte ha – på telefon og mail – før, under og etter montering.


Vårt organisasjonsnummer er 911 884 348.