Informasjonskapsler: Ved å bruke nettstedet vårt godtar du følgende vilkår: Personvernpolicy.

Ok!

Om Solskjerming AS

Solskjerming AS ble startet opp i 2013. Bakgrunnen var oppgitthet over opplevelsen av en useriøs bransje den gang eier, Håkon Renskoug, skulle ha solskjerming til egen privatbolig. Samtlige tilbydere hevdet å rabattere produktene med 30% uten at besparelsen lot seg verifisere.

Vi teller 6 ansatte med kontorer og lager på Kråkerøy i Fredrikstad. I tillegg har vi et partnernettverk som bistår oss med alt fra programmering til montering. Utover faglig innsikt og et oppriktig engasjement er åpenhet og ikke minst ærlighet rundt pris kjernen av vår virksomhet.

Med bygg- og maskiningeniører blant våre ansatte jobber vi tett med arkitekter og alle typer håndverkere. Vi forstår oss på sikker innfesting, toleranser, dimensjonering, materialvalg, korrosjon, overflatebehandling osv. Vi kan gi deg informasjon rundt hvordan ulike duker reflekterer og absorberer stråling ulikt, og hvordan dette påvirker inneklimaet.

Vi er behjelpelige i forbindelse med alle type spørsmål du måtte ha - på telefon og mail - før, under eller etter montering. Vit at din kontaktperson har montert alt fra et dusin til hundrevis av samme type produkt som du skal måle opp til og/eller montere. Vår påstand er at enhver kan montere produktene vi selger i vår nettbutikk.

Noe du lurer på? Kontakt oss - vi har sannsynligvis vært borti enten spørsmålet eller utfordringen du står foran tidligere, og kan sende deg bilder av ulike løsninger.

Morten Øhrn

Daglig leder i Solskjerming AS


Ansatte

Håkon Renskoug
Høgskoleingeniør maskin, eier

Morten Øhrn
Maskinist, medeier, daglig leder

Ståle Krabset
Høgskoleingeniør bygg,
Kunderådgiver,
Økonomi-ansvarlig

Sebastian Thøgersen
Høgskoleingeniør maskin,
HMS-ansvarlig, VO

Ole A. Rosenvinge
IT-ansvarlig

Gro Grini
Kunderådgiver


Vårt organisasjonsnummer er 911 884 348.