Om Solskjerming AS

Solskjerming AS ble startet opp i 2013. Bakgrunnen var oppgitthet over opplevelsen av en useriøs bransje den gang Håkon Renskoug (eier og produktansvarlig) skulle ha solskjerming til egen privatbolig. Samtlige tilbydere hevdet å rabattere produktene med 30-40% uten at det var priser tilgjengelig noe sted. For å få en pris måtte en "fagmann" komme for å ta mål først. Dette var da helt unødvendig da Håkon hadde målene selv. Dessuten ville han også montere produktene selv, men det var ikke et alternativ. Så da ble det til at han måtte hjem fra jobb 3 ganger for å få 3 tilbud, noe som tok en time hver gang. Alle selgerne hevdet å ha de beste produktene og flere selgere hevdet å komme fra landets største selskap innen solskjerming. På denne tiden var dette "spillet" uforståelig. Hvem som var hvem, og om noen av de egentlig kom fra samme selskap eller ikke. Alle pristilbud hadde kort akseptfrist. Man måtte signere der og da, ellers gjaldt ikke tilbudet lenger. Det var visst kampanjedager, masse å spare - men denne kampanjen var nå snart over så en måtte være rask. Det hastet med å akseptere tilbudet. Sammenligning av priser var således ikke mulig. Det hele rimelig suspekt og utspekulert, og dermed var tanken om å starte eget firma med nettbutikk født.

Vi teller i dag 3 ansatte med kontorer og lager på Kråkerøy i Fredrikstad. I tillegg har vi et partnernettverk som bistår oss med alt fra programmering til montering. Utover faglig innsikt og et oppriktig engasjement er åpenhet og ikke minst ærlighet rundt pris kjernen av vår virksomhet.

Med bygg- og maskiningeniører blant våre ansatte jobber vi tett med arkitekter og alle typer håndverkere. Vi forstår oss på sikker innfesting, dimensjonering, materialvalg, korrosjon, overflatebehandling osv. Vi kan gi deg detaljert informasjon rundt hvordan ulike duker reflekterer og absorberer stråling ulikt, og hvordan dette påvirker inneklimaet.

Vi er behjelpelige i forbindelse med alle type spørsmål du måtte ha - på telefon og mail - før, under eller etter montering. Vit at din kontaktperson har montert alt fra et dusin til hundrevis av samme type produkt som du skal måle opp til og/eller montere. Vår påstand er at enhver kan montere produktene vi selger i vår nettbutikk.


Noe du lurer på? Kontakt oss - vi har sannsynligvis vært borti enten spørsmålet eller utfordringen du står foran tidligere, og kan sende deg bilder av ulike løsninger.


Morten Øhrn

Daglig leder i Solskjerming AS


Ansatte

Håkon Renskoug
Eier og produktansvarlig
Høgskoleingeniør maskin

Morten Øhrn
Daglig leder

Ståle Krabset
Økonomiansvarlig
Høgskoleingeniør bygg


Vårt organisasjonsnummer er 911 884 348.