Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt godtar du vår dette i tråd med vår personvernpolicy.

Ok!

Innvendig Solskjerming Nettbutikk

I vår nettbutikk for innvendig solskjerming kan du enkelt sjekke pris for ønsket produkt når du skriver inn dine mål og spesifikasjoner. Følg våre anvisninger slik at skriver inn korrekte mål, velger ønsket stoff og riktig farge. Produkter som vi selger er håndplukket etter helhetlig kvalitet, levetid, funksjonalitet og kompleksitet. Det gjør at våre kunder kun får produkter vi har god erfaring med.

Duette Plissegardiner

Plissegardiner (crêpe) har kun ett lag med duk som er brettet. Dybden på denne duken er 20mm. Det er små hull i tekstilet hvor løftesnorene befinner seg. Hullene og snorene er lite synlig fra avstand. Kommer også med lystett eller transparent duk. Maks bredde er 240cm og maks høyde er 260cm. Med disse maksmålene kan de ulike innfestinger og betjeninger ha sine begrensninger.

Gå til produkter

Duette plissegardiner er litt forskjellig og er plissegardiner med Duette® tekstil. Dette betyr i praksis kun at tekstilet eller duken er to-lags, isteden for ett-lags som er tilfellet for plisse-tekstilet. Lagene til Duette® gjør at isolasjonsevnen øker betraktelig (både for lys-varme, varme og lyd) fordi luftlaget mellom tekstilene står nesten helt i ro. Maks bredde: 360cm, maks høyde: 300cm. Det ligger store variasjoner ut i fra hvilken betjening og innfesting som velges.

Gå til produkter


Lamellgardiner

Lamellgardiner er klassiske stilrene produkter som egner seg godt ved store vindusflater. Lyse farger vil også reflektere stråling fra solen og således tjene til å redusere oppvarming på varme sommerdager. Våre lamellgardiner er norskproduserte, hos Vemaprodukter i Øtsfold. Lamellgardinene kan leveres med kjedetrekk eller vendestang. Vi anbefaler stort sett vendestang da dette etter vårt syn gir en mer praktisk betjening. Unntaket er der det er vanskelig å komme til for å flytte lamellgardinen sideveis, f.eks. bak en sofa el. Her kan kjedetrekk være en god løsning. Våre lamellgardiner leveres med innsveisede lodd. Vi kan også levere lamellgardiner med løse lodd og kjede som klipses på mellom hver lamell i bunn, dersom du ønsker det. Å montere lamellgardiner er veldig enkelt. Du montere først brakettene, før du klikker inn gardinskinnen og så klipser på plass lamellene. Vi kan levere med både vegg- og takbraketter. Alt ettersom hva som er mest praktisk for deg. Klikk på knappen under for å gå til vår priskonfigurator. Der legger du enkelt inn mål, velger farge etc. og får pris med en gang.

Gå til produkt


Innvendig Screens

Velg mellom to ulike varianter. Screen 400, med sveiv eller motorstyring. Passer godt i vinterhager ol. Eller Innvendig screen med kjedetrekk, beregnet for kun innendørs bruk.

Gå til produkter


Lystetett Rullegardin

Rullegardiner som passer perfekt til soverommet eller TV-stua.

Gå til produkt


Rullegardin

Rullegardin med kulekjede.

Gå til produkt