Terrassemarkiser Nettbutikk

Jamaica Terrassemarkise

Elegant terrassemarkise til montering mot vegg og tak. Maks bredde 7m. Maks utfall 3,6m. Pulverlakkert aluminiumskonstruksjon (Qualicoat) - robust mot korrosjon og enkel å holde ren. Duk av 100% gjennomfarget akryl. Kan leveres med toppdeksel ved montering på værutsatt fasade.


Gå til Jamaica TerrassemarkisePalladio Terrassemarkise

Elegant og robust terrassemarkise til montering mot vegg eller tak. Når duken er kjørt inn ligger den inne i en kassett som beskytter den mot nedbør og pollen/veistøv. Dette gir duken lenger levetid. Anbefales på værutsatte fasader. Maks bredde 7m. Maks utfall 3,6m. Pulverlakkert aluminiumskonstruksjon (Qualicoat) - robust mot korrosjon og enkel å holde ren. Duk av 100% gjennomfarget akryl.


Gå til Palladio Terrassemarkise


Begge modeller er i 7m bredde og 3,6m utfall sertifisert for bruk opptil 8m/s. Mindre konfigurasjoner tåler utvilsomt mer vind, men dette er ikke noe produsent har valgt å teste/sertifisere. På generelt grunnlag anbefaler vi våre kunder å ikke forlate en terrassemarkise, men å være i nærheten når den brukes. En 25kvm stor duk utgjør et stort vindfang. Ved behov for sol- og vindskjerming (opptil 44m/s) anbefaler vi kunder å eventuelt vurdere en pergola.

Det er 5 års garanti på begge modeller - les mer ved å klikke på "5 års garanti" under.