Utvendig Solskjerming Nettbutikk

ZIP Screens


Det mest robuste alternativet. Du beholder utsikten selv når duken kjøres ned. Godkjent for mellom 20-40m/s. Maks bredde er 5m, maks høyde er 4m.


Gå til ZIP ScreensTerrassemarkiser


Ideell solskjerming til veranda og uteplass. Maks bredde 7m og maks utfall 3,6m. Velg mellom 5 konstruksjonsfarger (6 for Palladio) og et stort utvalg duker uten pristillegg.


Gå til Terrassemarkiser
Markise for Vindu/Balkong


Ideell solskjerming til vinduer. Passer godt til klassiske hus, balkonger og borettslag. Velg mellom over 100 duker uten pristillegg.


Gå til Vindu/Balkong Markise
Utvendige persienner


Utvendige persienner stenger effektivt for uønsket blending og kan samtidig øke daglyset inne i boligen samtidig som uønsket varme stenges ut. Noe mer arbeid å montere, og ikke like robust produkt som ZIP Screens, men fortsatt et velegnet alternativ innen solskjerming - og blending om blending og/eller innsyn er et problem.


Gå til Utvendig Persienner
Renson Topfix


Topfix kan monteres på horisontale, vertikale og skrånende glassflater. Passer bra til for eksempel takvinduer eller vinterhager for utendørs eller innendørs. Monteres på eksisterende konstruksjon.


Gå til Topfix
Renson Pergola


Camargue er Renson sin mest etterspurte pergola. Dette er en robust og estetisk elegant pergola produsert av pulverlakkert aluminium. Den passer svært godt til det norske klimaet med tanke på salt, vind og snø. Minimalistisk design med integrerte løsninger for varme, belysning, vind, solskjerming og vanndrenering.

Produktet leveres kun montert via samarbeidspartner Amonter AS.


Gå til Renson-Pergola.no