Hvorfor velge oss?

Til neste år (2023) feirer vi 10 års jubileum som importør og leverandør av utvendig- og innvendig solskjerming til bedrifter og private. Blant våre ansatte finner du høgskoleingeniører innen både bygg og maskin, som også har flere års erfaring innen montering. Hos oss møter du ingen 'rene' selgere eller jurister, og du forholder deg til samme person før og etter leveransen om du ønsker det. Vi har den teoretiske kunnskapen og praktiske erfaringen til å bistå deg gjennom hele prosjektet. Vi samarbeider gjerne med entreprenører og arkitekter i både 2D og 3D.

Vi står støtt - faglig og økonomisk

Vi har en sunn og stabil økonomi - sjekk oss på proff. Til neste år er vi 10 år. Vi er i beredskap for deg under hele garantiperioden - og selv etter dette også.

Så langt har ingen tekniske utfordringer vært for vanskelige for oss. Produktene i seg selv er relativt ukompliserte. Med tung faglig akademisk bakgrunn utover årevis med ulike montasjeoppdrag står vi svært trygt i våre råd og beslutninger.


Før
Etter
Storgata 35 (Fredrikstad) før og etter (2021)

Tilbakemeldingene - kundens røst

Vi er oppriktig opptatt av tilbakemelding fra kunder. Vi ønsker at våre kunder skal være fornøyde med produkt, pris, prosess, løsning og leveranse. Sjekk våre tilbakemeldinger her.

Utover dette er den beste tilbakemeldingen vi får kunder som kommer tilbake til oss - gang etter gang, bedrifter som private.


Før
Etter
Storgata 10 (Fredrikstad) før og etter (2020)

Vi tar sikkerheten på alvor

- og har ikke hatt en eneste ulykke siden oppstart. Hvor nødvendig har våre ansatte, eller samarbeidspartner Amonter AS, godkjent opplæring for bygging og bruk av stillas, lift, gaffeltruck osv. Vi respekterer lover og regler, og ansattes helse går foran alt.


Før
Etter
Tordenskiold Brygge (Fredrikstad) før og etter (2019)

Arbeidsmiljøet

Vi har ikke belastet Nav med en eneste sykemelding siden oppstart (2013). Ingen ulykker, skader eller sykdom. Vi trives med det vi gjør, og måten vi gjør det på.


Før
Etter
Collicare (Vestby) før og etter (2020)

Vi gir deg en pris med en gang

Ingen lokketilbud. Ingen kampanjer og rabatter, enten de er i tråd med markedsføringsloven eller ei. Vi er istedet helt åpne på hvilke priser vi tar for våre produkter. Og, disse (lave) prisene holder vi året gjennom. Kun ved store omveltninger/kursendringer gjør vi mindre endringer.


Før
Etter
Bjørnevikveien