Utvendige Persienner Nettbutikk

Utvendig persienner C50


C50 persienner egner seg for vinduer med bredde opptil 2,5m. Lamellene holdes på plass av kraftige styrewire på hver side. Lamellene flatpakkes når systemet kjøres opp. Dette gir marginal pakkhøyde, noe som resulterer i mindre toppdeksel.


Gå til C50 Persienne
Utvendig persienner C80


C80 persienner har forsterkede lameller som holdes på plass av sideskinner på hver side. Dette gjør systemet mer motstandsdyktig mot vind enn C50. Det gjør også at systemet kan leveres med bredde opptil 4,5m.


Gå til C80 Persienne
Utvendig persienner Z90


Z90 persienner er svært like C80 persienner, men med z-formede lameller låser disse mot hverandre tettere enn tradisjonelle c-formede lameller gjør. Utover dette gir de fasaden et mer moderne utseende.


Gå til Z90 PersienneØverst sees et stk. C50-lamell sammenlignet med C80- og Z90-lamellene. Merk at C50-lamellen har åpning til styrewire i enden av lamellen mens C80 og Z90 har hull til innfesting av styrepinne (som låser mot sideskinnene på hver side). I tillegg kan det enkelt sees hvordan C-80 og Z-90 er forsterket med en bukket avslutning på begge side (egen kanal). Dette gjør lamellen sterke, men samtidig at den bygger mer i høyden. En C50 persienne har derfor minst pakkhøyde sammenlignet med en C80/Z90 persienne.