Om Solskjerming AS

Solskjerming AS har kontorer og lager i Fredrikstad, og teller i dag fire faste ansatte. Det selges verken varmepumper, garasjeporter eller støvsugere. Kun Solskjerming. Hele året. Vårt hovedfokus er å gi god veiledning og hjelp, samt å sørge for at nettbutikker og nettsider fremstår som informative og brukervennlige. Utover dette skal vi være konkurransedyktige på pris og levere varer av høy kvalitet.

Solskjerming AS ble startet opp i 2013. Bakgrunnen for dette var oppgitthet over det som ble opplevd som uryddige tilbydere den gang, i dag daglig leder og eier, Håkon Renskoug skulle ha solskjerming til egen privatbolig. Dette er ene og alene grunnen til at Solskjerming AS har alle prislister liggende åpent på nett – og – ikke markedsfører «30%». Dette i sterk kontrast til et antall konkurrenter.

Med snart 5 produsenter i ryggen kan vi tilby produkter som dekker de fleste behov, og som samtidig passer inn i ulike budsjettrammer. Til tross for store prisforskjeller hos de ulike produsentene er vi trygge på at samtlige produkter som vi leverer er av høy kvalitet. Med kvalitet tenker vi på design, funksjon, brukervennlighet, tåleevne og varighet. Eksempel på dette er at rimeligste og dyreste produsent har samme underleverandør på motor (Somfy) og duk (Copaco). Men – idet produsentene har ulike produktdesign (mtp. f.eks. styrke og montasjevennlighet), står for grunning og overflatebehandling, kapper og sveiser duk, og tilpasser/sammenstiller produktene i hver sin fabrikk – gjør dette at vi anbefaler et produkt fremfor et annet i ulike situasjoner.

Vi tar på oss et antall monteringsoppdrag i Fredrikstad og omegn gjennom året. Erfaringen fra disse leveransene gjør oss i stand til å veilede og svare på det meste av tekniske spørsmål enten det går på produkt, montasje eller produsent. Vi tar tidvis også på oss større monteringsoppdrag utenfor Østfold.

Vår påstand er at «alle» kan montere produktene som vi selger i våre nettbutikker. På tilbakemelding fra våre kunder jobber vi kontinuerlig med å forbedrede montasjeanvisninger både i video- og pdf-format. Vi er selvfølgelig også behjelpelige i forbindelse med alle type spørsmål kunde måtte ha – på telefon og mail – før, under og etter montering.

Håkon Renskoug

Håkon Renskoug, daglig leder

Morten Øhrn

Morten Øhrn

Siv Renskoug

Siv Renskoug

Ida Julsen

Ida Julsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link til nøkkelopplysninger fra Enhetsregisteret i Brønnøysund.

HMS-erklæring

Forsikringssertifikat

Attest for skatt og merverdiavgift

 

Fra oppstart til i dag

Første nettbutikk live

01/03/2016

Første nettbutikk live

Våren 2016 går vi live med vår første nettbutikk zipscreens.no. Kort tid etterpå følger terrassemarkise.no.

Read more

Første leveranse

10/06/2013

Første leveranse

Første leveranse av produkter – demoprodukter. Det kan nok diskuteres hvorvidt en lastebil av denne størrelsen hadde noe på et boligfelt å gjøre.

Read more

Solskjerming AS stiftes

24/04/2013

Solskjerming AS stiftes

I likhet med – men uten videre sammenligning for øvrig – Google, Microsoft og Apple startes Solskjerming AS garasjen på Langøyåsen 36, til nåværende eier og daglig leder Håkon Renskoug.

Read more
TOP