Renson Pergola

Camargue og Algarve er svært fleksible løsninger med enkel montering. Vi hjelper deg slik at du både måler opp og monterer selv. Ønsker du pris ferdig montert – kontakt oss.

Renson Camargue

Produktkatalog: Renson Camargue

Teknisk info: Camargue

Camargue kan leveres frittstående eller klargjort for montering mot vegg. Ved bestilling oppgies totale utvendige mål mtp. gulvflaten. Søylene er til informasjon 15x15cm (kan bestilles med “offset” posisjon). Viktig å bruke laservater og kontrollere for ujenvnt underlag/helling. Taket skal være helt vannrett. Det er viktig at underlaget er sterkt nok til å bære vekten av konstruksjonen. Underlaget må også tillate at bolter skrues ned. I forbindelse med høyde oppgies “passasjehøyde”, dvs. laveste høyde under tak. Selve takkonstruksjonen er 26cm høy (kommer mao. i tillegg). Der er inne i disse profilene du evt. kan bestille med integrerte Fixscreens. Utover dette kan Camargue leveres med skyvedører i glass og integrert belysning (i taklameller eller up/down light i takbjelkene).

Mtp. de nye plan- og byggereglene kan du bygge uthus på 50 kvadratmeter inntil én meter fra nabogrensen uten å måtte søke kommunen om tillatelse (eller varsle nabo i forkant), samt oppføre tilbygg inntil 15 kvadratmeter.

Se bilder av vår utstillingsmodell her.

Renson Pergola - Camargue Renson Camargue

Montering av Camargue er svært enkelt: føtter formonteres på søylestolpene og plasseres ut. “Dreneringskopper” plasseres øverst på stolpene iht. bestilt dreneringsløsning. Takelementene løftes på plass (4x). Disse skrues fast i hverandre samt mot søylebenene. Lamellene settes i og kobles sammen med stag og motor. Eventuelle glassdører og fixscreens monteres. Til slutt monteres topp- og sidedeksler samt at tak/belysning/screens programmeres.

Renson Algarve

Produktkatalog: Renson Algarve

Teknisk info: Algarve

Produktet er som Camargue, men søylestolpene er 11x11cm og det er ikke plass til integrerte screens (eller belysning) i takkonstruksjonen. Algarve er i all hovedsak “taket” – montert på søyler eller mot vegg, alternativt på annen konstruksjon. Søylene kan i likhet med Camargue bestilles med “offset” plassering (en må ikke ha en søyle i hvert hjørne).

Renson Algarve - pergola byggesett Renson Algarve

 

Renson Topfix

Produktkatalog: Renson Topfix

Teknisk info: Topfix

Monteres på eksisterende konstruksjon. Min. 8 graders fall kreves for kontrollert avrenning ifm. nedbør. Duken er fastspent på sidene (Fixscreen).

Topfix

Topfix

 

Renson Topfix

TOP