Innvendig Solskjerming

Ved valg av produkter til innvendig solskjerming anbefaler vi alltid å starte med behovet, deretter se på det interiørmessige. På soverom er det stort sett alltid ønskelig å kunne mørklegge rommet selv på lyse sommerkvelder. Er du plaget med innsyn – f.eks. på badet? Får du solstråler direkte på TV- eller PC-skjerm? Gjenskinn/refleksjoner? Møbler som blekner i sola? Er det ønskelig å skjerme av nedre halvdel av et eller flere vinduer – om du f.eks. har store vinduer på soverommet eller kjøkkenet? Skal du ‘piffe oppe’ opp litt rent interiørmessig? Dette er noen spørsmål for å hjelpe deg på veien. Innvendig solskjerming kan løse de aller fleste utfordringene, men med ett stort unntak; varmeproblematikk.

Plissegardiner, Duette®, Literise og Smartcord

Plissegardiner og Duettegardiner er i utgangpunktet svært like produkter. Hovedforskjellen er at plissegardinene har en ett-lags duk, mens duettegardinene har en to-lags duk (-derav prisforskjellen). Plisseduken har derfor små synlige hull der styresnorene går, mens disse er usynlige i duettegardinene (hullene er midt i skjøten mellom duk-lagene). Begge produktene egner seg godt til til å dempe lysintensitet og innsyn. Pris på plissegardiner og Duette får du i vår nettbutikk.

GÅ TIL NETTBUTIKK

innvendig solskjerming

Lamellgardiner

Lamellgardiner egner seg til større vinduer, og gjerne der glasset går helt ned til gulvet. Kan leveres med kjedetrekk eller skyvestang (sistnevnte anbefales). Lamellene kan leveres med innsveisede lodd eller kjede. Sistnevnte tar noe mer tid å montere. Ellers er montering raskt og enkelt, enten det bruke takbraketter eller veggbraketter. Etter at brakettene er på plass er det bare å klikke inn skinne og henge opp lamellene. Med innsveisede lodd er du da ferdig på kort tid. For pris på lamellgardiner, se vår nettbutikk.

GÅ TIL NETTBUTIKK

lamellgardiner

Lystette rullegardiner

Leveres med sideskinner og kassett i lakkerte aluminiumsprofiler. Velg mellom 2 typer sideskinner; innfesting i nisje eller mot vegg. Manuell betjening eller motorstyring.

GÅ TIL NETTBUTIKK

lystett rullegardin

Innvendige Screens

GÅ TIL NETTBUTIKK

Innvendige screens skaffer vi både fra ut- og innland. Avgjørende for valg av produsent er innfesting, det estetiske, dukvalg og ikke minst størrelse på system. Innfesting går primært på ønske om kassett, skinne eller kun braketter i hver ende. Dette kommer an på hvor i konstruksjonen det er godt mothold for innfesting. På det estetiske så kommer det bl.a. an på om screenen skal monteres synlig eller skjult. Mtp. duk så har de ulike produsentene ulike underleverandører.

Innvendige Screens